Popup Tält - 3x3m - Röd - Stativ med takduk 500D

  • 5 300 kr

Beskrivning - Innehåll: Stativ 3x3 m i Hexagon Aluminium + Takduk 3x3m + Eventuella tillval med väggar eller väska. - Information:Snabbmonterat tält s
Artikelnummer: 23
Beskrivning

 - Innehåll: Stativ 3x3 m i Hexagon Aluminium + Takduk 3x3m + Eventuella tillval med väggar eller väska.

 - Information:

Snabbmonterat tält som sätts upp enkelt på ett par minuter. Hög kvalitet. Justerbar höjd på benen. Tar liten plats hopfällt. Transportera lätt i tältväska med hjul. Tältet håller hög standard och funktionen är mycket lätthanterlig. Tälten har funnits på marknaden i väldigt många år och reservdelar finns snabbt och enkelt att beställa på webbsidan. 

Med snabbtält från EN-Tent.se får du ett tält som kombinerar funktion, design och högt prisvärde med professionell kvalitet. 

 - Tälten är extremt enkla att sätta upp och transportera, och om du förvarar tälten i bärväskan när du inte använder tältet så har du ett fint tält många år framöver. 

 - Stativen är tillverkade i Stark 6 kantig 40 mm Hexagon aluminium med tjocklek mellan 1,2 - 1,5 mm. 

 - Tak och väggar tillverkas av extra kraftigt tyg 500D Oxford. Tyget är vatten resistant, PU behandlat, flambehandlat och UV skyddat.  

 - Väggarna fästes upp med kardborre i överkant mot takkanten och knäpps sedan ihop smidigt med dragkedjor i hörnen. Det finns väggar med fönster, upprullningsbar dörr eller helt släta väggar. 

 - Ett tält fälls upp och monteras enkelt och snabbt på bara några minuter. 

 - Tryck logo på din takduk eller väggar! Ge ditt Popup tält en personlig prägel med din logo tryckt på duken. Vi erbjuder professionella trycklösningar till rätt priser. Önskar ni egna speciella färgkombinationer så kontakta oss genom kontaktuppgifter så tar vi fram ett pris. 

Tillbehör: Se under fliken tillbehör i Webbutiken, Tältvikt för fyllnad med vatten ca 10 kg är att fördra med en i varje hörn som håller tältet på plats.

OBSERVERA:

Vid beställning av olika kombinationer av väggar representerar bilden inte alltid vilken typ av vald modell på vägg eller färg som visas.